
Pursaklar su arızalarını ve planlı/plansız su kesintilerini günlük takip ediyoruz.
09 Kasım 2025 Pazar 18:01 saatinde aldığımız bilgi : PURSAKLAR ilçesinde 09/11/2025 tarihinde 17:50:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 10/11/2025 saat 08:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Pursaklar ilçemizin ana içme suyu kaynağı olan Çubuk-2 Barajında, uzun süredir devam eden kuraklık nedeniyle su seviyesi kritik seviyelere gerilemiştir. Bu durum, su temininde zaman zaman yaşanan kesintilerin ana nedeni olup, ASKİ ekiplerimiz tarafından alternatif kaynaklarla takviye sağlanarak vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçilmeye çalışılmaktadır. sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Üst kotlarda basınç düşüklüğü ve susuzluk olabilecek yerler : pursaklar ilçesi; saray fatih mahallesi saray cumhuriyet mahallesi saray gümüşoluk mahallesi sirkeli yeşilyurt – yeşilova mahalleleri abadan mahallesi karşıyaka mahallesi kösrelikızığı mahallesi. . Arızanın yaklaşık olarak 15 saat sürmesi bekleniyor.
08 Kasım 2025 Cumartesi 17:01 saatinde aldığımız bilgi : PURSAKLAR ilçesinde 08/11/2025 tarihinde 17:00:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 08/11/2025 saat 20:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : DETAY: Pursaklar İlçesi Merkez Mahallesi Hoca Ahmet yesevi caddesi içerisinde Baskent enerjisa yuklenici firma demiryurek tarafindan içmesuyu şebeke hattina hasar verilmiştir.Verilen hasar nedeniyle su kesintisi yapılmıştır. (Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz). Su kesintisinden etkilenen bölgeler : -merkez mahallesi bir kısmı. . Arızanın yaklaşık olarak 3 saat sürmesi bekleniyor.
08 Kasım 2025 Cumartesi 12:46 saatinde aldığımız bilgi : PURSAKLAR ilçesinde 08/11/2025 tarihinde 12:35:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 08/11/2025 saat 15:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Keçiören İlçesi Karşıyaka Mahallesi Tataristan caddesi üzerinde meydana gelen içme suyu şebeke hattındaki arıza nedeni ile su kesintisi yapılmıştır.. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Mimar sinan mahallesi bir kısmı. . Arızanın yaklaşık olarak 3 saat sürmesi bekleniyor.
pursaklar merkez de 15 saattir su kesintisi var..Aradığımız da su arzasının giderildiği boruların dolmasını beklememiz gerektiği söylendi..Bunun üzerinden 5 saat geçti ve hâlâ sularımız yok..Biran önce halledilmesini istiyorum
Saat 16:00’da bitecek diye açıklanan su kesintisi pazar günü hala giderilmiş değil. Sürekli arıza olmasını geçtim, bari arıza giderme saati verirken şeffaf ve dürüst olunsun. Saat 17:16 an itibariyle ve hala su yok.
Yine su yok.Gunlerdir susuzlukla boğuşuyoruz.Birak banyoyu çamaşırı el yıkamaya su yok .8saat 10 saat su kesintileri yaşanıyor.Ne yapacağımızı şaşırdık artık.Bıktık . Lütfen biran evvel ilgilenin bu saçma durumla.
Mimar Sinan Mahallesi neden sularımız sürekli kesiliyor üstelik uzun süreli şu sıcak havalarda Sorun(????)ne ise biran önce çözüm getirilir inş.
corona zamanı 2 gün su kesintisi yaşatacak kadar aptal bir belediye
insanlar işten ve ya dışarıdan geldikte sonra nasıl temizlenecek acaba
Öğrendiğiniz anda neden bilgilendirme yapilmiyor ? Dk başı su elektirik kesiliyor ne biçim bi sisteminiz var 10 sefer aradim bağlanamadım bu sekilde insan değil kukla yönetilir
Mimar sinan mahallesinde oturanlara cezamı veriyosunuz sürekli elektrik su kesintisi
3 tatil günü üstü üste su kesintisi yapılıyor mimar Sinan mahallesinde ve plansız arıza deniyor hep mi tatil günlerine denk geliyo hafta sonu herkes evinde çamaşır uıkıuacal banyo yapacak bilerek yapılıyor diye düşünüyorum üstelik ile belirtilen tamir saati sürekli değişerek akşamı buluyor pursakların su kesintisi den yol yapıp sonra tekrar üstüne yol çalışması yapılmasından telefonların hiçbir yerde çekmemesinden bıktık tebessüm şehri değil tahammül şehri bence
Bu pursaklarin su kesintilerinden bıktık artık.bi de dalga geçer gibi tebessüm şehri diyorlar.susuz tebessüm mu olur..
MK 4 gün su kesintisimi olur aptallık diz boyu böyle bir rezalet olamaz aptall takımı hepsi
Pursaklar saray su yok su 2 gün oldu
Tebessüm şehri değil rezalet şehri. Her gün ya su ya Elektrik kesintisi