
Pursaklar su arızalarını ve planlı/plansız su kesintilerini günlük takip ediyoruz.
29 Ekim 2025 Çarşamba 18:46 saatinde aldığımız bilgi : PURSAKLAR ilçesinde 29/10/2025 tarihinde 18:40:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 29/10/2025 saat 20:30:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : DETAY: Pursaklar İlçesi Tevfik İleri Mahallesi Doğuş Sokak içerisinde oluşan arızadan kaynaklı su kesintisi yapılmıştır. (Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz). Su kesintisinden etkilenen bölgeler : -tevfik i̇leri mahallesi bir kısmı -fatih mahallesi bir kısmı. . Arızanın yaklaşık olarak 2 saat sürmesi bekleniyor.
28 Ekim 2025 Salı 10:53 saatinde aldığımız bilgi : PURSAKLAR ilçesinde 28/10/2025 tarihinde 10:45:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 29/10/2025 saat 02:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Değerli abonelerimiz, Pursaklar ilçemizin su kaynağı olan Barajlarımızdaki su seviyelerinin düşmesinden kaynaklı depolarımızdaki su seviyeleri azalmıştır. Bu nedenle gün içesinde üst kotlarda basınç düşüklüğü ve su kesintileri yaşanabilecektir, Depolarımızın ilerleyen saatlerde toparlanması öngörülmektedir, Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder, yaşanan aksaklık için özür dileriz.. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Pursaklar ilçesi geneli tahmini su verilme saati 29/10/2025 – 02.00. . Arızanın yaklaşık olarak 16 saat sürmesi bekleniyor.
pursaklar merkez de 15 saattir su kesintisi var..Aradığımız da su arzasının giderildiği boruların dolmasını beklememiz gerektiği söylendi..Bunun üzerinden 5 saat geçti ve hâlâ sularımız yok..Biran önce halledilmesini istiyorum
Saat 16:00’da bitecek diye açıklanan su kesintisi pazar günü hala giderilmiş değil. Sürekli arıza olmasını geçtim, bari arıza giderme saati verirken şeffaf ve dürüst olunsun. Saat 17:16 an itibariyle ve hala su yok.
Yine su yok.Gunlerdir susuzlukla boğuşuyoruz.Birak banyoyu çamaşırı el yıkamaya su yok .8saat 10 saat su kesintileri yaşanıyor.Ne yapacağımızı şaşırdık artık.Bıktık . Lütfen biran evvel ilgilenin bu saçma durumla.
Mimar Sinan Mahallesi neden sularımız sürekli kesiliyor üstelik uzun süreli şu sıcak havalarda Sorun(????)ne ise biran önce çözüm getirilir inş.
corona zamanı 2 gün su kesintisi yaşatacak kadar aptal bir belediye
insanlar işten ve ya dışarıdan geldikte sonra nasıl temizlenecek acaba
Öğrendiğiniz anda neden bilgilendirme yapilmiyor ? Dk başı su elektirik kesiliyor ne biçim bi sisteminiz var 10 sefer aradim bağlanamadım bu sekilde insan değil kukla yönetilir
Mimar sinan mahallesinde oturanlara cezamı veriyosunuz sürekli elektrik su kesintisi
3 tatil günü üstü üste su kesintisi yapılıyor mimar Sinan mahallesinde ve plansız arıza deniyor hep mi tatil günlerine denk geliyo hafta sonu herkes evinde çamaşır uıkıuacal banyo yapacak bilerek yapılıyor diye düşünüyorum üstelik ile belirtilen tamir saati sürekli değişerek akşamı buluyor pursakların su kesintisi den yol yapıp sonra tekrar üstüne yol çalışması yapılmasından telefonların hiçbir yerde çekmemesinden bıktık tebessüm şehri değil tahammül şehri bence
Bu pursaklarin su kesintilerinden bıktık artık.bi de dalga geçer gibi tebessüm şehri diyorlar.susuz tebessüm mu olur..
MK 4 gün su kesintisimi olur aptallık diz boyu böyle bir rezalet olamaz aptall takımı hepsi
Pursaklar saray su yok su 2 gün oldu
Tebessüm şehri değil rezalet şehri. Her gün ya su ya Elektrik kesintisi