Gölbaşı Su Kesintileri

Gölbaşı Su Kesintisi
Gölbaşı su arızalarını ve planlı/plansız su kesintilerini günlük takip ediyoruz.

19 Kasım 2025 Çarşamba 11:31 saatinde aldığımız bilgi : GÖLBAŞI ilçesinde 19/11/2025 tarihinde 11:30:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 19/11/2025 saat 18:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Gölbaşı İlçesi Kızılcaşar Mahallesi 2669 Sokak Ø90 lık pvc içme suyu hattı deplase çalışması nedeniyle plansız su kesintisi yapılmıştır. Suyun verilmesinden sonra üst kotlara ulaşma saati:19:00 olarak öngörülmektedir.. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Tek yapı kooperatifi bir kısmı. sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.. . Arızanın yaklaşık olarak 7 saat sürmesi bekleniyor.

17 Kasım 2025 Pazartesi 17:16 saatinde aldığımız bilgi : GÖLBAŞI ilçesinde 17/11/2025 tarihinde 17:10:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 17/11/2025 saat 19:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Gölbaşı İlçesi Kızılcaşar Mahallesi 2669 Sokak Ø90 lık pvc içme suyu hattı arıza çalışması nedeniyle plansız su kesintisi yapılmıştır.Suyun verilmesinden sonra üst kotlara ulaşma saati:20:00 olarak öngörülmektedir.Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Tek yapı kooperatifi.. . Arızanın yaklaşık olarak 2 saat sürmesi bekleniyor.

14 Kasım 2025 Cuma 18:16 saatinde aldığımız bilgi : GÖLBAŞI ilçesinde 14/11/2025 tarihinde 18:20:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 14/11/2025 saat 21:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Gölbaşı İlçesi Kızılcaşar Mahallesi Barış Caddesi Ø90 lık pvc içme suyu hattı arıza çalışması nedeniyle plansız su kesintisi yapılmıştır.Suyun verilmesinden sonra üst kotlara ulaşma saati:22:00 olarak öngörülmektedir.Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Tek yapı kooperatifi.. . Arızanın yaklaşık olarak 3 saat sürmesi bekleniyor.

Gölbaşı Su Kesintileri” için 5 yorum

  1. İnsanların hayatta kalmak için en temel ihtiyaçlarının başında su hakkı gelir. Eğer sen şehrine su sağlayamıyorsan orada ne işin var, bırak işi bilenler gelsin. Bahçeli evlere yapılan havuzlar, çimler uydudan taranarak kolaylıkla bulunabilir. Havuzlar ve çimlemeler derhal yasaklanmalıdır, ruhsatları iptal edilmelidir. İncek, Hacılar, Ballakpınar, Tulumtaş gibi yörelerin bahçeli evler olması gerekirken 20-30 katlı binalara ruhsat vermek ve imara açmak aymazlıktır. İ. Melih’in verdiği bu imarlar Ankara’yı yaşanmaz hale getirdi. Bu memlekete kastedenlere zehiri zıkkım olsun inşallah.

  2. Bu nedir kardeşim, 5 senedir Gölbaşı Hacılar-Tulumtaş yolu üzerinde oturuyorum, oturduğuma bin pişman ettiler. Önce elektrik arıza ve kesintileri, üstüne sürekli su kesintileri. Kiminle konuşsam “su yetmiyor, van değişiyor, Mamak su hattı bağlanıyor ya da pompa arızalı”. Ya Allah aşkına ASKİ nin işi ne; zamanında insanların temel yaşam ihtiyaçlarını sağlamak ve önceden tedirlerini almak değil mi!
    Bir haftadır su yok. İlla su depom mu olması lazım, yok. Bulaşık yıkanmıyor, banyo yapılmıyor. Peki ne yapacağız, seçimde gerekeni!

  3. Gölbaşı şafak mahallesi 850 sokakta su kesintisi var bu gün ASKİ ye telefon ettim 15 dk bekledim sıra geldi soracaktım meşgule attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir