Etimesgut Su Kesintisi

Ankara’nın banliyö güzergahına serilmiş olan, merkezinde yıllardır bitmeyen çok katlı bir inşaat barındıran Etimesgut’un büyük bölümünü içinde barındırdığı askeri birlikler oluşturmaktadır.

İlçe merkezindeki düzensizliğin aksine Eryaman, Elvankent ve Bağlıca gibi modern semtleri içeren Etimesgut ilçesi, Yapracık gibi bir TOKİ cennetine de ev sahipliği yapmaktadır.

Yaklaşık nüfusu yarım milyondan fazladır ve su ve kanalizasyon işleri ASKİ tarafından yürütülmektedir. Her yönden hareketli bu ilçemizin su kesintisi bilgilerini günlük sayfamızda derliyoruz, Etimesgut halkındansanız sayfamızı kaydetmeyi ihmal etmeyin.

29 Ocak 2026 Perşembe 10:31 saatinde aldığımız bilgi : ETİMESGUT ilçesinde 29/01/2026 tarihinde 10:25:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 29/01/2026 saat 20:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Değerli abonelerimiz, Etimesgut İlçesi Güzel Kent Mahallesi 6 Cadde içerisin de bulunan dağıtım şebeke hattında oluşan arıza nedeniyle 10:25 ile 20:00 saatleri arasında plansız su kesintisi yapılmıştır. Arızayı en hızlı şekilde çözebilmek amacıyla ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu süreçte göstereceğiniz anlayış ve destek için teşekkür ederiz.. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Güzel kent mahallesi geneli, yavuz selim mahallesi, şeyh şamil mahallesi ve devlet mahallesi bir kısımları. . Arızanın yaklaşık olarak 10 saat sürmesi bekleniyor.

28 Ocak 2026 Çarşamba 09:31 saatinde aldığımız bilgi : ETİMESGUT ilçesinde 28/01/2026 tarihinde 09:30:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 28/01/2026 saat 15:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Değerli abonelerimiz, Etimesgut İlçesi Aşağı Yurtçu Mahallesi Yurt Kent Villaları içerisin de bulunan dağıtım şebeke hattında oluşan arıza nedeniyle 09:30 ile 15:00 saatleri arasında plansız su kesintisi yapılmıştır. Arızayı en hızlı şekilde çözebilmek amacıyla ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu süreçte göstereceğiniz anlayış ve destek için teşekkür ederiz.. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Aşağı yurtçu köyü, dünya birlik sitesi, yurt kent villaları ve golf kent villaları. . Arızanın yaklaşık olarak 6 saat sürmesi bekleniyor.

27 Ocak 2026 Salı 17:46 saatinde aldığımız bilgi : ETİMESGUT ilçesinde 27/01/2026 tarihinde 17:35:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 27/01/2026 saat 22:00:00 olarak belirlenmiştir. Kesintinin nedeni : Değerli abonelerimiz, Etimesgut İlçesi Aşağı Yurtçu Mahallesi Yurt Kent Villaları içerisin de bulunan dağıtım şebeke hattında oluşan arıza nedeniyle 17:35 ile 22:00 saatleri arasında plansız su kesintisi yapılmıştır. Arızayı en hızlı şekilde çözebilmek amacıyla ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu süreçte göstereceğiniz anlayış ve destek için teşekkür ederiz.. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Aşağı yurtçu köyü, dünya birlik sitesi, yurt kent villaları ve golf kent villaları. . Arızanın yaklaşık olarak 5 saat sürmesi bekleniyor.

Etimesgut Su Kesintisi” için 12 yorum

  1. 30 yıldır bir metre boru değişmeyen dallamalara sesiniz çıkmaz ama yapana lanet okursunuz yazıklar olsun

  2. Allah belanızi versin yeter artık ne beceriksiz insanlarmissiniz kaç günlerdir yapamadiniz bu suları

    1. yah kardeşim yol yapiyoruz diye ankaranin alt yapisina bir gram is yapmayan melih ve avaneleri yediginiz her lokma haram olsun 25 sene bakdiniz bir yeri dogru dürüst yapmamissiniz hep gostermelik yerleri yapip milletin gözünü boyamış siniz

  3. Milleti rezil ettiniz önce 13.00 diyor sonra 17.00 sonra 7.30 sonra 9.30 saat yaklastikca uzatiyorlar dalga geçer gibi adamlar çalışmıyor belli yatıyorlar

  4. Burada yazdıklarınızı anladık da Bağlıca’da su kesintisine ilişkin bir haberiniz bilgilendirmeniz yok ancak iki gündür sular gidip gidip geliyor. Geldiğinde de basıncı düşük olduğu için kombiyi çalıştırmıyor ve afedersiniz duş alamıyoruz rezil ettiniz. Bu durum nedir?

  5. Sabahtan beridir suyumuz yok rezil ettiniz insanlari bilgi veriniz suyumuz ne zaman gelecek

  6. Her sokak veya caddeye şebeke suyunu kesecek bir vana konsaydı, arıza durumunda o sokağın ya da caddenin suyu kesilse diğer taraflar etkilenmese olmaz mıydı?

    1. Ooo… burası Türkiye …neyi doğru yapıyorlar ki.???..bizim sokağa geçen sene asfalt döktüler 5 kere yeniden kazıp yok fiber döşeme yok sokak lambası için elektrik v.s köstebekyuvasina döndü..ama başkanın oğlunun inşaat sirketinin evlerinin olduğu yer cennet…niye acaba??..:))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir